Birthe Terp

Jeg hedder Birthe Terp.

Jeg er 50 år, og har to skønne, skønne døtre.

Jeg er billedkunstner. Jeg har altid været kreativ og er vokset op i et kreativt, humoristisk inspirerende hjem. Jeg er formet af min mors, mormors og farmors kreative evner indenfor håndarbejde og havearbejde i alle mulige afskygninger. 3 stærke kvinder. Min mor er også udøvende billedkunstner idag. Mine søstre og jeg har altid omgivet os i vores barndom med farver, malerier, sysler, nåle på gulvet, smukke opsatser, skøre kreative indfald, masser af venner som kom forbi for at være en del af det kreative miljø, som min mor skabte for os.

Jeg bliver glad, rolig og mindful når jeg maler, eller arbejder i min have eller med mine handy woman projekter. Så er jeg den bedste udgave af mig selv.

For mig er maleri en form for dyb meditation.

Jeg elsker at stå med mine farver, at mærke maleriet mellem fingrene, og glæder mig over at der er en vedvarende nysgerrighed hos mig for at nå nye kreative veje.

En lille sjov historie

Sommeren 2011 - er jeg på en fantastisk billedkunstsommerhøjskole på Engelsholm Højskole. En god veninde og jeg nyder at svinge penslerne, bruge al vores kreativitet og være i fantastiske omgivelser. Fjollerier og fælles humor opstår, og et nyt sprog bryder frem.

Vi begynder pludselig at 'bakke snav vendt' - og da jeg modtager en sms fra klasselotteriet om at jeg har vundet 500 kr  - så udbryder jeg: "Jubii jeg har vundet i klosselatteriet" - og navnet til min hjemmeside bliver født.

Og så gik vi ellers videre i samme spor - Højskole Forstander bliver til Føjskole Hårstander...det var befriende, og en høj følelse af samhørighed og et frirum i en pludselig smuk og dejlig sommer.

Du kan kontakte mig her